Kom je samen met Zapplive in actie voor gevluchte kinderen?

Wist jij dat in de hele wereld 50 miljoen kinderen op de vlucht zijn? Dat is drie keer het aantal inwoners van Nederland! Ze zijn op de vlucht, omdat het op de plek waar ze wonen bijvoorbeeld oorlog is.

Doe mee met Klaas en Saskia!

Klaas en Saskia van Zapplive komen in actie om zoveel mogelijk gevluchte kinderen te helpen. Ze kunnen dat niet met z’n tweeën en daarom zou het tof zijn als jij met hen meedoet! Het is de bedoeling dat je geld ophaalt voor gevluchte kinderen. Je kunt bijvoorbeeld cupcakes verkopen aan je familie, lege statiegeldflessen inzamelen, auto’s wassen, of iets anders doen.

Als je een actiepagina aanmaakt, kun je die doorsturen naar je familie en vrienden. Op je pagina kun je makkelijk zien hoeveel je hebt opgehaald.

Wat geef je met het geld dat je ophaalt?

3 euro: 30.000 liter schoon drinkwater, zodat kinderen niet ziek worden.
5 euro: een extra dikke deken die een kind warm houdt.
10 euro: biscuits vol belangrijke voedingsstoffen zodat kinderen niet ondervoed raken. De biscuits kunnen 24 maaltijden vervangen.

Kijk naar Zapplive (en kom langs)!

Kom samen met Zapplive of met je vrienden in actie want de klas of club die het meeste geld heeft opgehaald wint een les van Klaas en Saskia. En het kind dat het meeste geld alleen heeft opgehaald krijgt een VIP-behandeling achter de schermen bij Zapplive!

Zaterdag 21 december is een heel bijzondere dag. Dan kun je naar de studio van Zapplive komen om je opgehaalde geld af te geven! Zien we je daar? Zou leuk zijn! Kijk voor meer info op www.zapplive.nl

Alvast bedankt voor het meedoen en…

Wil je gelijk doneren, dan kan dat direct via onze eigen actiepagina

Heb je nog vragen? Mail naar helpmee@unicef.nl

Heel Veel Succes!

 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close