[We have an English version of this page]

Tijdens de Vredesloop op 24 september in Den Haag vieren we dat wij in vrijheid en vrede kunnen leven. Wil jij met een goed gevoel de finish over? 

Ook dit jaar staat de Vredesloop Den Haag in het teken van UNICEF. Samen met alle lopers zamelen we geld in voor kinderen op de vlucht. Miljoenen kinderen zijn op de vlucht, vele duizenden doen dat alleen. Door het gebrek aan veilige en legale vlucht- en migratie routes ondernemen kinderen steeds vaker gevaarlijke reizen. UNICEF zorgt voor kindvriendelijke ruimtes en opvangcentra voor kinderen en biedt zowel basis als psychosociale hulp.. Zo krijgt het leven van deze kinderen weer structuur én kunnen ze weer gewoon kind zijn.

Wil jij jouw sportieve prestatie extra glans geven? Loop je in het zweet voor deze kinderen! Start je eigen actie en laat je sponsoren door je vrienden en familie, of doneer op het inschrijfformulier van de Vredesloop. Elke euro kan het verschil maken!

Den Haag en UNICEF vinden dat elk kind, kind moet kunnen zijn, want zoveel begint bij een kind, Als het tenminste kansen krijgt.

Als je wilt kun je natuurlijk ook rechtstreeks doneren.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close