Dit is de pagina van de Vierdaagse van 2017. Klik op de volgende link: https://helpmee.unicef.nl/nijmeegse-vierdaagse-2018 om naar de pagina van 2018 te gaan

Het Vierdaagse voor UNICEF project wordt al jaren door studenten georganiseerd en belooft ook dit jaar een succes te worden. Vierdaagse lopers laten zich sponsoren voor UNICEF door vrienden, familie en kennissen. De studentvrijwilligers ondersteunen de sponsorlopers en zorgen ervoor dat het project een succes wordt. De afgelopen jaren heeft dit project maar liefst €50.000 opgebracht!

Loop jij mee?
Het concept van het Vierdaagse voor UNICEF project is als volgt. Een UNICEF loper maakt op deze website een actiepagina aan en laat zich via deze actiepagina sponsoren. De UNICEF loper gaat daarbij zelf actief op zoek naar sponsoren. De vrijwilligers van UNICEF ondersteunen de lopers in aanloop van de Vierdaagse en tijdens de Vierdaagse zelf. De Nijmeegse Vierdaagse is van 18 tot en met 21 juli 2017. Dit jaar bieden wij een super mooi loperspakket aan, waardoor het lopen voor UNICEF nog leuker wordt. Dus maak je eigen actiepagina aan en loop die Vierdaagse voor jezelf én voor UNICEF.

Sponsoren
Draag jij kinderen een warm hart toe en wil jij die ene loper een extra zetje geven? Je kunt zelf kiezen wie je sponsort en voor hoeveel. Help ons die doelstelling halen, want met jouw donatie maken wij het verschil. Sponsoren via je bedrijf kan natuurlijk ook. Wij doen je vervolgens een mooi aanbod over wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Promotie, MVO, naamsvermelding, enz. We overleggen graag de samenwerkingsmogelijkheden.

Wat gebeurt er met het geld?
Het opgehaalde geld gaat naar een van de projecten van UNICEF. Wij zorgen er zo mede voor dat kinderen wereldwijd een betere toekomst krijgen.

Social media
Blijf op de hoogte van alle vorderingen rondom dit project via onze social media. Vergeet niet ook onze Facebookpagina te liken. Hier vind je namelijk het loperspakket vol kortingen, acties en aanbiedingen voor onze Vierdaagse voor UNICEF lopers. Heb je vragen of wil jij je direct opgeven om voor UNICEF te lopen stuur ons een mailtje.

vierdaagsevoorunicef@gmail.com

facebook.com/vierdaagsevoorunicef

Instagram: vierdaagse4unicef

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close