Het Vierdaagse voor UNICEF-project wordt al jaren door studenten georganiseerd tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Vierdaagselopers kunnen zich laten sponsoren voor UNICEF door vrienden, familie en kennissen. De studentvrijwilligers ondersteunen de sponsorlopers en zorgen ervoor dat het project goed verloopt. De afgelopen jaren heeft de Vierdaagse voor UNICEF maar liefst bijna 75.000 euro opgebracht! Dit jaar zal De Alternatieve Vierdaagse 2021 plaatsvinden, hopelijk kunnen we met jouw hulp er ook dit jaar een groot succes van maken. Bezoek deze link: https://www.wandel.nl/alternatieve-vierdaagse-2021.htm voor alle informatie over de alternatieve editie.

 

Loop jij mee?

Het concept van De Alternatieve Vierdaagse voor UNICEF is als volgt. Een loper meldt zichzelf aan bij De Alternatieve Vierdaagse en maakt daarna op deze website een actiepagina aan. De loper laat zich op deze actiepagina sponsoren en gaat daarvoor zelf actief op zoek naar sponsoren. De vrijwilligers van UNICEF ondersteunen de lopers in aanloop naar De Alternatieve Vierdaagse en tijdens De Alternatieve Vierdaagse zelf. Dit jaar wordt er gezorgd voor een mooie goodiebag die je voor De Alternatieve Vierdaagse zal ontvangen om het lopen voor UNICEF nog leuker te maken. Dus maak je eigen actiepagina nu aan en loop De Alternatieve Vierdaagse voor jezelf én voor UNICEF!

 

Sponsoren

Draag jij kinderen een warm hart toe en wil jij die ene loper een extra zetje geven? Je kunt zelf kiezen wie en hoeveel geld je sponsort. Alle beetjes helpen! In het licht van het opkomende maatschappelijk verantwoord ondernemen, kan sponsoren via je bedrijf natuurlijk ook. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden m.b.t. promotie, naamsvermelding etc.

 

Wat gebeurt er met het geld?

Dit jaar wordt er geld ingezameld voor kinderen en jonge moeders in Burundi. Burundi heeft te maken met 1,2 miljoen chronisch ondervoede kinderen: het hoogste percentage wereldwijd. Dit komt doordat de jonge moeders geen kennis hebben over gezonde voeding. UNICEF geeft deze moeders trainingen en kookworkshops. Daarnaast geven ze de moeders gezonde voeding om zo hopelijk de ondervoeding tegen te gaan en de kinderen een gezonde toekomst te bieden.

 

 

Social media

Blijf op de hoogte van alle vorderingen rondom dit project via onze social media kanalen. Vergeet niet ook onze Facebookpagina te liken, zodat je ons op je tijdlijn ziet verschijnen. Heb je vragen of wil jij je direct opgeven om voor UNICEF te lopen, stuur ons dan een mailtje.

vierdaagsevoorunicef@gmail.com

facebook.com/vierdaagsevoorunicef

Instagram: vierdaagse4unicef

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close