Op zondag 13 oktober 2019 organiseert UNICEF West-Friesland hét loopevenement in het Streekbos in Bovenkarspel om geld in te zamelen om kinderen wereldwijd een kans te geven. Dit jaar meer specifiek voor kinderen op de vlucht. Neem familie en vrienden mee naar het Streekbos in Bovenkarspel en help UNICEF.

 

Waar lopen we voor op zondag 13 oktober 2019

Wereldwijd zijn 48 miljoen kinderen op de vlucht voor oorlog en armoede. Vele van hen zelfs zonder ouders of familie. Zij hebben dringend hulp nodig.

Meedoen met de UNICEF loop betekent geld inzamelen voor veiligheid en bescherming van deze kinderen. Samen zorgen we zo voor een dak boven hun hoofd, schoon water, goede voeding, medische zorg en onderwijs. Daar hebben ze recht op.

We starten de dag met de Prestatieloop voor deelnemers vanaf 12 jaar en kent vier afstanden:

  • 4 km
  • 8 km
  • 12 km
  • 16 km

Alle afstanden starten in het Streekbos Bovenkarspel en gaan over gevarieerd parcours.
Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdsregistratie en er worden van elke deelnemer foto’s gemaakt die na afloop gratis te downloaden zijn op deze website.  

Door mee te doen aan de UNICEFloop WF 2019 steun je het werk van UNICEF op een leuke en sportieve manier! Wil jij meer doen? Maak hier snel en makkelijk jouw persoonlijke actie aan en laat je sponsoren door familie en vrienden. 

Wil je meer weten of je inschrijven, kijk dan hier.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close