Tijdens de The Hague Peace Night Run op vrijdagavond 21 september in Den Haag vieren we dat wij in vrijheid en vrede kunnen leven. Wil jij met een goed gevoel de finish over? 

De The Hague Peace Night Run staat in het teken van UNICEF. Samen met alle lopers zamelen we geld in voor kinderen op de vlucht. Miljoenen kinderen zijn op de vlucht, vele duizenden doen dat alleen. Door het gebrek aan veilige en legale vlucht- en migratie routes ondernemen kinderen steeds vaker gevaarlijke reizen. Wat de omstandigheden en redenen ook zijn voor kinderen om naar Europa te komen; een kind is een kind en daarna pas een vreemdeling. UNICEF zorgt voor kindvriendelijke ruimtes en opvangcentra voor kinderen en biedt zowel basis als psychosociale hulp. Zo krijgt het leven van deze kinderen weer structuur én kunnen ze weer gewoon kind zijn.

Wil jij jouw sportieve prestatie extra glans geven? Loop je in het zweet voor deze kinderen! Start je eigen actie en laat je sponsoren door je vrienden en familie, of doneer op het inschrijfformulier. Elke euro kan het verschil maken!

Den Haag en UNICEF vinden dat elk kind, kind moet kunnen zijn, want zoveel begint bij een kind, Als het tenminste kansen krijgt.

Als je wilt kun je natuurlijk ook rechtstreeks doneren.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close