Welkom op het actieplatform van UNICEF Nederland! 

Met jouw deelname aan één van de edities van Strong Viking kun jij het verschil maken. Het verschil in de levens van kinderen. Of je nu mee doet met een editie in Nijmegen of in Amsterdam, jij kunt helpen! Maak een eigen actiepagina aan en roep je familie en vrienden op om jou te sponsoren tijdens jouw stoere event. Geef op je actiepagina ook aan met welke editie jij gaat meedoen. 

Weet jij €250,- of meer op te halen? Dan hebben wij een gave beloning voor je. Je krijgt van ons dan één toegangsbewijs voor een volgende editie van Strong Viking naar keuze én het unieke UNICEF-shirt om herkenbaar door het parcours te gaan. 

Na het behalen van de €250,- op je eigen actiepagina mail je naar helpmee@unicef.nl met als titel ‘Strong Viking actie’. Zet daarin je naam, telefoonnummer, het event waarvoor je bent aangemeld én welke dag je meedoet en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Note: Je krijgt van de items één exemplaar. Indien je aantoonbaar als team bent aangemeld en meerdere UNICEF-shirts en/of vouchers wilt ontvangen dien je per keer €250,- aan sponsorgeld te verzamelen.  

Zet m op! 

Team UNICEF 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close