Let op: door het coronavirus gaat de Ranomi Cup Scholen Challenge (vr 3 april a.s.) helaas niet door. Zodra we een nieuwe datum hebben, laten we je dat uiteraard weten. Dan kun je ook weer verder met jouw Help Mee-actie. Alle Help Mee-acties blijven ondertussen staan en verhuizen straks mee naar de nieuwe datum.

 

 

Wat leuk dat je met jouw school meedoet aan de Ranomi Cup Scholen Challenge op vrijdagmiddag 3 april 2020!

Acht scholen uit Den Haag en Zoetermeer strijden met elkaar om een mooie beker, onder leiding van Ranomi Kromowidjojo en presentator en UNICEF-ambassadeur Klaas van Kruistum. En zamel je met jouw school het meeste geld in voor UNICEF? Dan winnen jullie een extra prijs! Wat precies blijft nog even een verrassing...

Met het geld dat je ophaalt, help je kinderen zoals Fariba. Fariba is 4 jaar. Zij moest vluchten uit haar land en woont nu met haar familie in een vluchtelingenkamp. UNICEF helpt haar – en nog veel meer kinderen – met onder meer dekens en warme kleren.

Wat moet je doen?

  • Maak hieronder met jouw school jullie eigen actie aan.
  • Verzin leuke manieren om zoveel mogelijk geld op te halen en/of vraag jullie familie, vrienden, docenten en buren om jullie te sponsoren.
  • Met het geld dat jullie inzamelen, krijgen kinderen zoals Fariba hulp.
  • Halen jullie het meeste geld op? Dan win jullie een mooie prijs!

Heel veel succes en zet ‘m op!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close