Het Vierdaagse voor UNICEF project wordt al jaren door studenten georganiseerd tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Vierdaagselopers kunnen zich laten sponsoren voor UNICEF door vrienden, familie en kennissen. De studentvrijwilligers ondersteunen de sponsorlopers en zorgen ervoor dat het project goed verloopt. De afgelopen jaren heeft Vierdaagse voor UNICEF maar liefst €60.000 opgebracht! Hopelijk kunnen we met uw hulp er dit jaar ook weer een groot succes van maken. 

Loop jij mee?
Het concept van de Vierdaagse voor UNICEF is als volgt. Een loper maakt op deze website een actiepagina aan en laat zich daarop sponsoren. De loper gaat daarbij zelf actief op zoek naar sponsoren. De vrijwilligers van UNICEF ondersteunen de lopers in aanloop naar de Vierdaagse en tijdens de Vierdaagse zelf. Zo wordt er gezorgd voor extra rustposten, een goodiebag en vele andere extra’s om het lopen voor UNICEF nog leuker te maken. Dus maak je eigen actiepagina aan en loop de Vierdaagse voor jezelf én voor UNICEF!

Sponsoren
Draag jij kinderen een warm hart toe en wil jij die ene loper een extra zetje geven? Je kunt zelf kiezen wie en hoeveel geld je sponsort. Alle beetjes helpen, dus geef wat je kan! In het licht van het opkomende maatschappelijk verantwoord ondernemen, kan sponsoren via je bedrijf natuurlijk ook. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden m.b.t. promotie, naamsvermelding etc. 

Wat gebeurt er met het geld? 
Ook dit jaar zamelen de studenten geld in voor het ‘Terug naar school’ project van UNICEF. Het ingezamelde geld zorgt ervoor dat meer kinderen in Syrië onderwijs krijgen. Op deze manier voorkomt UNICEF dat de kinderen opgroeien tot een verloren generatie.


Sociale media
Blijf op de hoogte van alle vorderingen rondom dit project via onze sociale media kanalen. Vergeet niet ook onze Facebookpagina te liken, zodat je ons op je tijdlijn ziet verschijnen. Heb je vragen of wil jij je direct opgeven om voor UNICEF te lopen, stuur ons dan een mailtje.

vierdaagsevoorunicef@gmail.com

facebook.com/vierdaagsevoorunicef

Instagram: vierdaagse4unicef

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close