De Nedereindsebergloop is een samenwerking aangegaan met UNICEF Nederland. Op 5 november kunnen deelnemers jong en oud meelopen voor UNICEF. Kies je de route die bij jou past en zet je in. Samen maken we ons sterk!  

UNICEF zet zich in om kinderen de best mogelijke kindertijd te geven. Elk kind heeft recht op een veilige en liefdevolle omgeving waarin het gezond kan opgroeien. Wij gunnen alle kinderen een onbezorgde jeugd waarin ze kunnen spelen en leren, hun talenten kunnen ontwikkelen en volop kansen krijgen. Want zoveel begint bij een kind, als het tenminste kansen krijgt.

Loop jij voor UNICEF tijdens de Nedereindsebergloop? Maak jouw persoonlijke actie aan door te klikken op ‘Start eigen actie’ en ga op zoek naar sponsoren. Vraag vrienden/familie of deel je eigen pagina via Facebook. Het team en het individu die het meeste geld heeft opgehaald krijgt een leuke prijs.

Je kunt UNICEF ook steunen door een extra bijdrage bij inschrijving voor de Nedereindse Bergloop te doneren.  Heb jij je nog niet ingeschreven voor De Nedereindsebergloop, schrijf je dan eerst in via de volgende link.

Doe mee aan De Nedereindsebergloop en steun UNICEF op een leuke en sportieve manier!

---

UNICEF zorgt voor een betere wereld voor kinderen, in het bijzonder voor kinderen die het meest kwetsbaar zijn. Samen met onze partners werken we in 190 landen en gebieden en geven we kinderen de kans te overleven en zich te ontwikkelen. Omdat wij vinden dat elk kind kind moet kunnen zijn.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close