Totaal ingezameld bedrag voor dit project: {{dynamicProperties.raisedAmount | number:0}}

Drie miljoen kinderen in Soedan gaan niet naar school. Zij wonen in afgelegen dorpen, con¬flictgebieden, of reizen met hun familie rond als nomaden. Ook deze kinderen willen leren lezen, schrijven én rekenen. UNICEF en War Child werken samen met partners om deze kinderen innovatief onderwijs te bieden. We wachten niet tot scholen zijn gebouwd, maar bren¬gen het onderwijs naar de leerlingen. Niet zomaar een boek en een pen, maar onderwijs via een tablet. TABLETS OP ZONNE-ENERGIE Het programma maakt gebruik van tablets die werken op zonne-energie (Soedan heeft gemiddeld tien zonuren per dag!). De software is open source, waardoor games goedkoop en eenvoudig kunnen worden aangepast aan andere landen en culturen.

De wereld van nu draait om social media en influencers. Men zet alles op alles voor likes of volgers. Echter is dit nu de maatschappij waar wij ons in bevinden. Het bereik wordt vooral ingezet voor commercieel belang.
Begonnen als een geintje zijn wij de term “Flu’en” gaan introduceren om hier de draak mee te steken. Maar wat als er met ons netwerk iets goeds gedaan kan worden voor deze wereld? Door middel van het inzetten van ons netwerk, onze vrienden en zaken relaties inspireren wij hen om onderdeel te zijn van iets groots en goeds om zo jouw steentje bij te dragen aan ons uiteindelijke doel.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close