Welkom op het actieplatform van UNICEF Nederland! 

Met jullie deelname aan de Strong Viking Family Run in 2019 kunnen jullie het verschil maken. Het verschil in de levens van kinderen. Maak een eigen actiepagina aan en roep je familie en vrienden op om jullie team te sponsoren tijdens dit stoere event. Geef op je actiepagina ook aan met welke editie jullie mee gaan doen. 

Weet je €250,- of meer op te halen? Dan hebben wij een gave beloning voor jullie. Je krijgt van ons dan één toegangsbewijs voor een volgende editie van Strong Viking naar keuze én het unieke UNICEF-shirt om herkenbaar door het parcours te gaan. 

Na het behalen van de €250,- op je eigen actiepagina mail je naar helpmee@unicef.nl met als titel ‘Strong Viking actie’. Zet daarin je naam, telefoonnummer, het event waarvoor je bent aangemeld én welke dag je meedoet en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Note: Je krijgt van de items één exemplaar. Indien je aantoonbaar als team bent aangemeld en meerdere UNICEF-shirts en/of vouchers wilt ontvangen dien je per keer €250,- aan sponsorgeld te verzamelen.  

Zet m op! 

Team UNICEF 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close