Help mee via een nieuwe manier om kinderen te helpen: gemakkelijk, snel èn mobiel

Elke dag sterven 7.000 pasgeboren baby’s. Voor geen enkel kind zou de eerste dag meteen ook de laatste moeten zijn. UNICEF vindt dat álle pasgeboren kinderen een kans op leven moeten hebben. We merken dat het steeds moeilijker wordt om het Nederlandse publiek te bereiken en daarmee te interesseren voor het belangrijke werk dat UNICEF doet om kindersterfte te voorkomen. Dit is de reden dat we nieuwe, innovatieve manieren aan het onderzoeken zijn.

Daar hebben wij jouw hulp bij nodig

Graag testen we een nieuwe manier die laagdrempelig en digitaal is om mensen te interesseren. Een manier om jouw netwerk te benaderen om een actie waarin jij gelooft te steunen. Zonder dat dit jou veel moeite kost, want de chat doet de rest! (kijk hier even om een idee te krijgen: hyperlink naar: https://helpookmee.unicef.nl/ambassadeur/col-2-5751-koen#cursor Er is dus al een conversatie ingericht die je aan de door jouw geselecteerde mensen kunt doorsturen. We leggen daarin de campagne uit en vragen of ze geïnteresseerd zijn deze te steunen met een bedrag naar keuze. Dit alles geheel vrijblijvend.

Start je eigen actie:

 Stap 1 

Deel jouw aangemaakte link via Facebook, twitter of mobiel.

Stap 2

Zodra jouw vrienden op de link klikken komen ze in een persoonlijke conversatie terecht van ChatNow. Deze conversatie zorgt ervoor dat je vrienden of familie worden geënthousiasmeerd om te doneren.

Stap 3

Zijn je vrienden overtuigd? Dan kunnen ze via iDeal ieder bedrag doneren.

 

Start snel je eigen actie en laat ons weten wat jouw bevindingen zijn: helpmee@unicef.nl

 

Dank je wel.

Team UNICEF Nederland

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close