Doe je zaterdag 13 juni mee aan de Triathlon Delftse Hout 2020?

De organisatie van deze triathlon bestaat deels uit vrijwilligers van UNICEF. Het doel is dan ook om geld op te halen voor UNICEF en jij kan daarbij helpen! Als triathlon deelnemer kan je je door familie/vrienden/buren/kennissen/etc. Laten sponsoren voor Unicef. Maak hier je actiepagina aan en help kinderen die het nodig hebben!

Ben jij een deelnemer van de Triathlon Delftse Hout 2020?
Als deelnemer kan je via deze pagina een eigen actie starten. Maak een actiepagina aan en laat je sponsoren.

Doe je mee aan de Unicef Kidsloop?
Maak een actiepagina aan, probeer zoveel mogelijk geld op te halen en wie weet maak jij wel kans op een geweldige prijs van Speelgoedwinken Poppedijn! De fanatiekeling die het meeste geld ophaalt krijgt een leuke prijs!

Wat gebeurt er met de donaties?
Dit jaar wordt er geld ingezameld voor het Unicef Project: Maman Lumières. In Burundi is het aantal kinderen met chronische ondervoeding één van de hoogste in de wereld. Er moet direct actie worden ondernomen om deze situatie te verbeteren. Unicef heeft een project opgezet waarbij voorbeeldmoeders (Manans Lumières) worden ingezet om ondervoeding tegen te gaan. Mamans Lumières hebben meer kennis over gezonde voeding, waardoor ze hun kinderen goed kunnen voeden. Unicef zorgt ervoor dat de kennis over voeding van Mamans Lumières wordt vergroot en leert hen deze kennis te delen met andere moeders. Zo organiseren ze bijvoorbeeld kookworkshops over voedzame maaltijden die met streekproducten bereid kunnen worden. Op deze manier leren moeders hoe ze ondervoeding bij hun kinderen kunnen tegengaan. 

Facebook

Instagram

LinkedIn

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close