Op zondag 8 maart 2020 vindt de 46e editie plaats van de NN CPC Loop Den Haag

Dit Haagse familie-evenement trekt jaarlijks tienduizenden deelnemers en bezoekers. Zowel nationaal als internationaal zal er veel belangstelling zijn voor deze snelle NN Halve Marathon. Er is echter veel meer dan dat. De NN CPC Loop Den Haag kan met recht een traditie genoemd worden. Het huisvest tevens de grootste scholenloop van Nederland met duizenden kinderen van bijna 100 scholen. 

Dus aarzel niet en maak van deze loop ook een mooie sponsorloop en steun UNICEF!
Je maakt ook nog eens kans op een UNICEF-hardloopset. We verloten twee sets onder de actievoerders die meer dan €200 weten op te halen.
Lees de actievoorwaarden

UNICEF hardloopshirt

De diverse onderdelen:

NN Halve Marathon
AA Drink 10 km Loop
5 km Loop Den Haag
Jeugdloop (2,5 km)
Ernst & Bobbie Kinderloop (1 km)

UNICEF wil dat gevluchte kinderen de kans krijgen om wat van hun leven te maken. Door mee te doen aan de NN CPC Loop zorg jij er mee voor dat kinderen naar school kunnen gaan en schoon water, medische en psychosociale zorg, verwarming en kleding krijgen. Dat helpt hen niet alleen nu maar ook later; ze krijgen een basis waarop ze de rest van hun leven kunnen voortbouwen. Onze droom is dat kinderen op de vlucht, waar ze ook zijn, gewoon kind kunnen zijn. Want daar hebben ze recht op. We doen alles wat in ons vermogen ligt om deze droom waar te maken. Dank voor jouw bijdrage om die droom mee waar te maken en veel succes 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close