Trek die wandelschoenen uit de kastlaat je sponsoren voor UNICEF en loop mee met de Home Edition van de Avond4daagse! 

Normaal is het een fijne afsluiter van het schooljaar: lekker vier avonden met je kinderen en klasgenootjes de paden op en de lanen in, met aan het eind die felbegeerde mediale. Het gaat net even wat anders, maar met de Home Edition van de Avond4daagse kun je alsnog op pad! En om het dit jaar nog eens extra leuk te maken, kunnen de kinderen met al die kilometers geld ophalen voor UNICEF. Zo heeft de Avond4daagse toch nog dat ‘we doen dit met z’n allen’ gevoel, en krijgen kinderen extra motivatie om de vier avonden met veel plezier af te ronden. Loop de avonden vol voor UNICEF!  

Op deze pagina maak je een actie aanwaarmee je iedereen kunt vragen de vierdaagse van je kinderen te sponsoren. Vervolgens schrijf je je in bij de Avond4daagse. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad. Deelname aan de Avond4daagse - Home Edition kost 5 euro per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de eRoutes app waarin je elke dag weer een verrassende route kunt uitkiezen. Maar misschien wel het belangrijkste: je krijgt na het afronden de enige échte Avond4daagse medaille!

Het geld dat de kinderen bij elkaar lopen gaat naar kinderen in landen die enorm getroffen worden door de gevolgen van de coronacrisis. Deze kinderen gaan nog steeds niet naar school, dreigen in nog meer armoede terecht te komen, lopen risico op kinderarbeid en missen belangrijke vaccinaties. Er is ontzettend veel hulp nodig om ervoor te zorgen dat deze kinderen niet de onzichtbare slachtoffers van de coronacrisis wordenMet €30,- geef je bijvoorbeeld al een kind een veilig les-op-afstand pakket, met een radio, schoolmaterialen, zeep en waterzuiveringstabletten

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close