ZATERDAG 7 SEPTEMBER 2019 - OOSTERBEEK

Is het niet prachtig om dit jaar de Airborne Wandeltocht te lopen voor UNICEF! Aarzel geen moment, laat je sponsoren en wandel een van de routes door de prachtige omgeving van Oosterbeek en omstreken. We staan met UNICEF langs de route waar we onze UNICEF lopers aanmoedigen en voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Ook is er een masseur aanwezig om de kuiten los te maken zodat je fit over de finish komt. Start nu je eigen actie en vraag familie, vriendenen collega's of ze je willen sponsoren voor UNICEF! 

Kaarten voor de wandeltocht kan je kopen op deze site: airbornewandeltocht.nl

 

We zijn tot op de dag van vandaag dankbaar en gelukkig dat we in vrijheid kunnen leven en herdenken de gebeurtenissen in en rond Arnhem met ondermeer de Airborne Wandeltocht. We gedenken onze veteranen die voor onze vrijheid gevochten hebben.

We mogen echter de oorlogen uit het heden niet uit het oog verliezen en vragen uw aandacht voor alle kinderen die momenteel in een oorlogssituatie zitten. Momenteel zijn alleen al in Syrië 8,1 miljoen kinderen afhankelijk van noodhulp in Syrië en buurlanden. UNICEF komt voor deze kinderen in actie. U ook?

Laten we verleden en heden met elkaar verbinden en loop dit jaar de mooie Airborne Wandeltocht voor al deze kinderen die zo dringend hulp nodig hebben. Maak eenvoudig jouw actiepagina aan en laat je sponsoren voor UNICEF! Voor vragen kan je mailen naar: kschwietert4unicef@gmail.com

Kijk ook eens op onze evenementenpagina op facebook

 

(foto's: Airbornewandeltocht.nl)

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close